Selskaber

Vi er specialister i komplette arrangementer fra planlægning til udførelse. Om det er stort eller småt, så håndterer vi det, så du trygt kan nyde dit arrangement.
 
Vi har et professionelt køkken og professionelle kokke og tjenere. Vores dygtige kokke har sammensat de menuer, som du finder på vores Diner Transportable, men du kan også tage en snak med køkkenchefen om netop dine ønsker og ideer til en god fest. Vi laver alle typer af mad.
 
Du vælger naturligvis selv bordopstillingen. Skal dine gæster sidde ved runde borde, borde opstillet i hesteskoform eller andet.
 
Dine ønsker til blomsterdekorationer eller andet imødekommer vi selvfølgelig også.
 
Vi sørger for det hele og opfylder alle dine ønsker. Vi tager os af alt det praktiske, fra borddækning, madlavning, servering og oprydning til f.eks. bestilling af musik og transport.
Vi kan i festlokalerne have op til 200 gæster, og skal det være endnu større så pynter vi en hal og kan dække op til mindst 600 gæster.
 
Du bestemmer selv det hele, men vi rådgiver selvfølgelig – helt uden beregning - bare kontakt os og vi tager snak om dine ønsker.